2020.11.16. 0 Comments iamloved

Lélekkód

Szenteste esett a választásom erre a könyvre – tudni kell rólam, hogy túl részletesen nem olvasom el megvásárláskor a könyv hátoldalán lévő sorokat, elég, ha lélek, pszichológia, önfejlesztés a téma… Az első oldalak után még voltak kétségeim, hiszen ez egy meséskönyv? Ezt sikerült kiválasztanom? Majd az első mese végén Péter bácsi hintaszékében elgondolkodva olyan bölcsességeket oszt meg Unokájával és az Olvasóval, hogy minden kétségem elszállt…. és imádtam a könyv valamennyi lapjának sorait. Az első mese után valamennyi elgondolkodtatott, megérintett, meghatott… egy este folyamán valamennyi mesét elolvastam… Szentestére a legjobb választás volt!

A mesék Lélekvilágban játszódnak, a boldogságkeresés, a szeretet ereje, az önvaló, a hit, az önelfogadás, a szerelem témáit ölelik körül…. a Lélekvilág meséi remélem Titeket is elrepítenek a Boldogság földjére!

“A ​lelkek kódja sosem téves. Mindenki a számára legtökéletesebb testben születik a legmegfelelőbb időben, a legmegfelelőbb helyre. A test nem egy jelmez, mi fogva tart, hanem egy ajándék. Egy ajándék, ami segít, hogy csodákat élhess meg. Hogy tanulhass és alkothass. Nem számít, milyen testbe születtél, csak az, hogy hogyan érzed magad benne. Szeresd hát az ajándékodat, légy rá büszke. Hisz megismételhetetlen és különleges minden egyes lélek!”

Hozleiter Fanny Mosolyka: Lélekkód című könyve

A coaching folyamatában, nem mindenki számára, de megfelelő eszköz, támogatás lehet egy új könyv, egy mese elolvasása, önismeretünk és gondolkodásmódunk fejlesztésének egyik hatékony társa, eszköze!

A mese, mint eszköz néhány Kliens esetében tökéletes, hiszen elgondolkodtat, másként reagálunk rá, mint egy “normál” önismereti könyvre. Van néhány kifejezett terápiás mesekönyvem – és szívből ajánlhatom ezeket! Rendkívül tanulságosak!

“Az emberek azt gondolják, hogy valami vagy valaki szükséges a boldogságukhoz. Azt hiszik, a varázslat egy tárgyban vagy egy személyben rejlik. Pedig ez egyáltalán nem igaz. Mindenünk megvan hozzá, hisz a varázslat bennünk lakik. (…) Csak te dönthetsz úgy, hogy boldogan élsz… és nem kell hozzá más, elég annyi, hogy lélegzel, látsz, hallasz és szeretsz.”

részlet a Lélekkód c. könyvből


Share: