2020.11.28. 0 Comments iamloved

Az önszeretetről, miért ez a témám?

Néhány gondolat az önszeretetről, saját témám okairól, coach-csá válásom folyamatáról.

szeretet; önszeretet; önfejlesztés; coaching

Oh. Bárcsak így működne: megnyomunk egy gombot és máris szeretjük, elfogadjuk, támogatjuk Önmagunkat és elég ennyit beszélni az önszeretetről.

Nekem nagyon hosszú utamba, próbálkozások sorába került az, hogy azt mondhassam legalább a gomb közelébe kerültem! Sokat olvasok, próbálom kordában tartani a kritizáló, önbíráló, elégedetlen gondolataimat, tudatosítottam, hogy minden alapja ÉN vagyok – azaz nem várhatom el a másoktól a szeretetet, ha én nem szeretem eléggé magam…

Hogyan lettem coach

Közel egy évtizedig tartott egy nagyon mély, fájdalmas önismereti út. 7 év terápia után magamra tetováltattam az iamloved kifejezést – az egyik legnagyobb tanulás életemben: az önszeretet képessége, ennek szerepe mindennapjainkban, életterületeink működésében.

Miközben még messze voltam bármilyen megoldástól, nagyon gyakran felmerült bennem, hogy szeretnék támogatást nyújtani sokaknak, akik hasonló érzésekkel-gondolatokkal küzdenek. Azt is tudtam, hogy ehhez nekem már túl kell jutni sok témán, nagyon mély önismerettel szükséges rendelkeznem.

Egy néhány évvel ezelőtti újabb magánéleti krízis során újra szakember támogatását kértem, ahol a jövőképem latolgatása közben megjelent az a kép, hogy coachként támogatok másokat. Jel, melyben én hiszek – rég vártam ekkor már erre. Belevágtam és biztosan érzem, ez az én utam- legalábbis ez a kezdet.

A Grow Group Budapest kurzusai csodás élményt, tudást adnak számomra – mindemelett én is folyamatos coaching folyamatok alanya vagyok, hiszen hogyan is lehetnék hiteles coach coaching nélkül?

A coaching lehetőséget biztosít arra is, hogy saját magad, tested, lelked, gondolkodásod elfogadásán és szeretetén dolgozz! A saját magunkkal való “viszony” minden emberi kapcsolatunk alapja, sokáig azt hihetjük, hogy nem számít… de általában, DE!

 


Share: