2020.10.10. 0 Comments myartiscoaching

Bemutatkozás

Örömmel tölt el, hogy valamiért blogom bemutatásának elolvasásához kezdtél, nem foglak sokáig untatni. Leginkább ez egy őszinte vallomás: a blogbejegyzések célja támogatás, szeretet,önszeretet, ismeretmegosztás és hálaadás. Szeretni magam miközben dolgozom magamon – szeretve és támogatva azt, aki olvassa soraimat, szeretném megosztani kicsit strukturáltan mindazt, ami nekem segít(ett) vagy Neked segíthet.
A mai rohanó világunkban kezdjük egyre többen felismerni, hogy az önfejlesztés elengedhetetlen és lehetőséget biztosít másként megélni a mindennapokat – több szeretetet adva és kapva.

Ne hidd, hogy nálam ez alapvetően is így működött, mert nem… 35 éves is elmúltam, amikor végre megint több lépcsőt tudtam ugrani a gondolkodásom fejlesztésében. Egy évtizede nem tudtam biztosan, hogy tényleg meg fog térülni az önfejlesztés, de ma már tudom, életem legjobb beruházása (volt)!

Misszióm

Az önszeretet képességét a legtöbben kisgyermek korban sajátítják el, azonban ez nem mindenki számára lehetséges. Pedig milyen fontos megtanulni szeretni. Szolgálatom célja, támogatni azokat a Nőket, akik az önszeretet hiányát élik meg, érzékelik életük területein, kapcsolataikban. Az önszeretet tanulható, szokássá alakítható – ebben támogatom teljes szívvel Ügyfeleimet.

Amiben kiemelten tudlak támogatni: önszeretet képességének fejlesztése, érdemesség emelése, önbizalom növelése, reális önértékelés kialakítása, testi érzetek jelzése, saját igényeink felismerése, kapcsolódás az ÉN részhez az ego helyett, korlátozó gyermekkori hiedelmek feltárása és átalakítása, mások elvárásai helyett saját igényeink tisztázása, önmagunk szeretetteljes támogatása és védelme, …

Oké vagy! Elég vagy! Egy Csoda vagy! Csak Te döntheted el, szereted-e magad! Kell-e az önszeretet!

“Mennyire egyszerű is lenne, ha varázsütésre megszerethetnénk magunkat, ha nem lenne ennyire könyörtelenül nehéz belenézni abba a tükörbe! Mennyivel könnyebb lenne úgy élni, ha nem ez volna a világ legnehezebb dolga! (…) Ezt a munkát soha nem lehet abbahagyni, pontosabban újra és újra el kell végezni az egészségünk védelmében.”
Szentesi Éva

A test és lélek összekapcsolódása nem vitatható, így a fenti idézet mind testi, mind lelki egészségünkre vonatkoztatható!

Szentesi Éva idézete rávilágít arra, hogy az önszeretet képességét nem elég időnként ápolni, folyamatosan fejleszteni, támogatni szükséges – ebben kísérem Klienseimet is.


Share: