FEED BACK

Mit is adhatok Coachként?

Ítélkezésmentes, empatikus, bizalmi térben dolgozunk – az időt Te használhatod fel a legjobbra, amire szükséged van.
Hiszek az Ügyfelemben, aki meg tudja oldani az adott témát, kapcsolódva az érzéseihez rátalálhat a megfelelő következő gondolatra.
Hiszek Benned és a coaching erejében!
A különböző módszertanok használatát kreatívan integrálom az Ügyfélhez igazodva!
Rád figyelek, anélkül, hogy saját történeteimmel “traktálnálak”.

Visszajelzések

Beszéljenek helyettem a visszajelzések: minden, amit a Coachee gondol, érez a coaching folyamán – milyen a másik oldalon. Különböző személyek, élethelyzetek, témák…

“…Utazás a felismerés felé! Nagyon sok kérdést kaptam, melyek elgondolkodtattak… néha sarokba szorítottak. Segített megtalálni magamban a MEGOLDÁSOKAT. Fantasztikus érzés volt kimondani hangosan mindazt, amit éreztem.
Nem kaptam tanácsot, bírálatot, kritikát, de annál több odafigyelést, elfogadást és ami a legfontosabb SZERETET!
Olyan igazi érzés volt megtapasztalni, hogy a megoldás már bennem volt, Te segítettél ezt megtalálni!
Ajánlom mindenkinek, aki mer igazán őszinte lenni saját magával, nem fél változtatni valami új kezdet érdekében.”

Hiszem, hogy minden Ügyfél tudja a saját válaszát, de ennek megtalálásához idő, energia, elköteleződés és támogatás szükséges. A coaching egyfajta lecsendesedés, mely lehetővé teszi a téma újragondolását, új nézőpont kialakítását is.

Gondolatok

“Úgy emlékszem vissza, hogy az ott eltöltött idő alatt … én magam jutottam el odáig, hogy saját magamat megerősítettem, hogy az amit csinálok: jó. Ezáltal kételyeim száma csökkent.
Az idő, amikor ott voltam csak úgy repült, nagyon jól éreztem magam a coaching alatt. Úgy szívesen maradtam volna még.”

A coaching az Ügyfél énideje, nem a Coachról szól – minden az Ügyfél érdekében történik – szeretetteljes, empatikus térben, legyen szó karrier témáról, önszeretet képességének fejlesztéséről vagy bármi másról.

“Az egész beszélgetés során abszolút oldott jó hangulat uralkodott. Nem éreztem magam feszélyezve, nem éreztem, hogy most ez kötelező lenne, vagy olyan dolgot kérdeznél tőlem, amire nem szeretnék válaszolni. Szakmailag, amennyire megtudom ítélni, összeszedett és precíz voltál, a beszélgetés teljes időtartama alatt a figyelmed teljesen az enyém volt. Át- és beleérezted magad a helyzetemben, olykor nehéz kérdéseket tettél fel, de ez adódhatott az én bizonytalanságomból is. Számomra hasznos, értékes beszélgetés volt.”

Érzések

A Coach figyelme, gondolatai és érzései is a Coacheera fókuszálnak/reagálnak, így a folyamat “szerves” része a coach minden esetben – azonban a választ csak a Coachee találhatja meg.

“Nekem a coaching folyamat, olyan érzés, mintha rendet raknànk a fejemben a gondolataim között. Bármiről beszélhetek -bizalom-, nincsen rossz válasz. Nagyon támogatónak éreztem, egyre több minden kezd kitisztulni, és így jól tudok haladni. A nehezebb időszakokat is jobban át tudtam vészelni. A beszélgetéseket én irányíthattam. Azokkal a témákkal foglalkoztunk, amiket én hoztam, engem foglalkoztatnak, elakadásaim vannak benne. Nagyon hálás vagyok, nagyon sok mindenről másképpen gondolkozom a beszélgetéseink hatására is.”

A lassulás, mélyülés, saját magunk megfigyelése lehetővé teszi, hogy új nézőpontra találjunk, újrahuzalozzuk a gondolatainkat és saját magunkhoz inkább kapcsolódjunk szeretetteljesen, önszeretet fókusszal.

“Mariannal már többször, több témában is dolgoztam coacheeként. Hosszú folyamatokban tapasztalhattam meg a támogatását.
Nagyon örülök, hogy Mariannra találtam, mert figyelmes és jó kezekben érzem magam minden online és offline beszélgetésünkkor. Fókuszban tart és teljes empátiával fordul felém. Számtalan felismerést kaptam a közös munkáink során, melyekért örök hálám Neki!”

… a felismerések, az önreflexió mindig támogatja fejlődésünket!

“Mariann nagyon támogató, empatikus coach. Hálás vagyok neki, hogy lényeglátásával és elgondolkodtató kérdéseivel segített olyan fontos, mély dolgokat, összefüggéseket kihangosítani, amelyek értéket jelentenek az önismereti utamon.
Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki nem a felszínen akar kaparászni, készen áll egy értékes, mély munkára.”

“Mariann nagyon figyelmes hallgatóság, alapos, megértő. Mindig nyitott, tudom, hogy bármilyen témával fordulhatok hozzá és az jó kezekben lesz. Segített több oldalról megnéznem a problémámat és mélyebb értelmezést is kaptam a segítségével.”

Olvass még többet: coaching, visszajelzések, önszeretet, önértékelés, boldogság… oldalamon!

Share: