2020.12.30. 0 Comments myartiscoaching

Coach hitvallásom

Hiszem

Hiszek a coaching erejében, hiszem, hogy mindenki képes a saját válaszát megtalálni!

Hiszek abban, hogy mindenki egy Csoda és az egyéni coaching tudja támogatni az utad!

Hiszem, hogy minden lépés, amivel próbálunk megoldani egy témát, támogatja a végső megoldást! Nincs elvesztegetett próbálkozás!

Hiszem, hogy az önszeretet az egyik legalapvetőbb emberi szükséglet, nagyon sok „fedőtéma” alapja is.

Hiszek a csend erejében. Hiszek abban, hogy a coaching folyamatban rendkívüli dolgokra jöhetsz rá, hiszen ez „csak” Rólad szól, a Te időd, a Te lehetőséged!

Hiszek a lecsendesedés sikerében – amikor az ego és mások elvárásai helyett saját magunkhoz kapcsolódva a valódi igényeink, érzéseink kerülhetnek felszínre!

Hiszem, hogy a coaching hajójában ketten ülünk, Te irányítasz, én pedig Veled evezek, ha épp erre van szükséged.

Hiszem, hogy a coaching képes tanítani!

Amit adni tudok Ügyfelemnek

A legjobb tudásom szerint támogatlak, ítélkezés mentesen jelzek vissza Számodra, integratív módszerekkel kapsz lehetőséget újabb sikerélmények megszerzésére a folyamatban. Visszajelzem erősségeid, sikerélményeidre emlékeztetlek, megerősítem értékeidet – elismerlek, hiszek Benned.

Az empátia, a tisztelet, a szakmai tudás, a kreativitásom, az évtizedes mély önismereti utam önazonos, hiteles coach-csá tesz (legalábbis ezt remélem minden alkalommal).

Minden a Coachee érdekében történik! Érted!

Mit nem adhatok

Amit nem adhatok: mások megváltoztatásához muníciót – én abban hiszek, hogy másokat nem tudunk megváltoztatni, nem lehetséges, csupán mi tudunk másként jelen lenni egy adott élethelyzetben vagy szituációban.

Nem adhatok címkéket: igen, igazad van, ő rossz, Te jó, ő gonosz, bunkó… folyamatosan dolgozom azon, hogy ítélkezés mentesen kommunikáljak, éljem az életem – így a coaching folyamatokban sem szeretnék címkézésre bátorítani bárkit is.

Nem tudlak bátorítani abban, hogy elítélj bárkit azért, mert nem úgy él, viselkedik, mint ahogyan Te elvárod vagy az értékrended megkívánja.

Lehetőséged van kipróbálni ingyenesen, egy 30 perces első alkalmat – szavak helyett beszéljenek a tettek!


Share: