Coaching

Mi a COACHING szolgáltatás? Mit csinál a COACH?
Előre egyeztetett időpontban, helyszínen  és időtartammal dolgozunk azon a felvetésen, kérdéskörön, amelyet az Ügyfél hoz. Természetesen több téma is több alkalmat igényel.
A cél, hogy támogassalak, segítsek abban, hogy több szemszögből is megnézd a hozott témád és rátalálj a Számodra megfelelő megoldásra.
Mindebben a folyamatban különböző technikák, módszerek, házi feladatok támogatják egyéni utad.
A folyamat sikerének egyik fontos pillére a bizalom, teljes körű titoktartás köt minden Ügyfélhez kapcsolódóan.

Milyen TÉMAKÖRrel érkezhetsz a coaching ülésre?
Ami Téged foglalkoztat – magánélet, önbizalom, párkapcsolat, időmenedzsment, krízishelyzet… Nyitott és empatikus személy vagyok, liberális gondolkodásmóddal – ha a témakör nem az én szakterületem, ajánlok másik Kollégát, emiatt nem kell aggódnod. A coach tisztában van kompetenciáinak határaival illetve szupervízió is támogatja szakmai döntéseit.
Ha a témakör inkább pszichológust igényel, akkor segítek rátalálni a megfelelő terapeutára.

Miben tudok én leginkább segítségedre lenni? Mi a coach feladata?
A visszajelzések alapján bármilyen téma támogatásában teljes szívvel, ésszel dolgozom coachként, azonban: önbecsülés, önszeretet, önértékelés, női lét, gyermekkori hiedelmek, érdemesség, ego és lélek válaszai témák még inkább közel állnak hozzám.

Misszióm
Az önszeretet képességét a legtöbben kisgyermek korban sajátítják el, azonban ez nem mindenki számára lehetséges. Szolgálatom célja, támogatni azokat a Nőket, akik az önszeretet hiányát élik meg, érzékelik életük területein, kapcsolataikban.
Az önszeretet tanulható, szokássá alakítható – ebben támogatom teljes szívvel Ügyfeleimet coaching szolgáltatásaimmal és ingyenes tartalmakkal.

Mit tudhatsz még a coaching folyamatról? A coach munkájáról?

Az első alkalom ismerkedés, egymásra hangolódás, melyet célmeghatározás, szerződéskötés követ idővel.

GROW-modell alapján dolgozunk, igazodva egyéni igényekhez. Természetesen a módszertan Hozzád igazodik, így gestalt, solution focus elemekkel is dolgozom.
Goals – A cél meghatározása, SMART ‘mércével’
Reality – A jelenlegi helyzet feltárása, valóság megvilágítása
Options – A lehetőségek számbavétele, feltérképezése
Will – Lépések, amikkel haladunk előre
Lehetőséged van kipróbálni a coachingot, hogy tudd, erre van-e szükséged! Keress az ingyenes, első alkalomért! Ez az alkalom a coaching erejének megtapasztalása, a coach -csal történő ismerkedés.

Addigis kövesd instagram oldalam, olvass különböző önfejlesztési témákban a coachingról, önszeretetről egyaránt.

Share: